Erhvervsrengøring

Renlys lange erfaring viser, at en ren arbejdsplads er en effektiv arbejdsplads. Hvis dine medarbejdere har rene omgivelser og et godt arbejdsmiljø, så vil de få en betydelig større arbejdsglæde og motivation. I sidste ende er dette en fordel for virksomheden, da motiverede og glade medarbejdere yder mere – altså stiger produktiviteten. 

Vi skræddersyr løsningen efter jeres behov

Vores ønske er, at vi med vores ekspertise, kan eftervise ovenstående princip i din virksomhed, så også du får gavn af dette. Vores erhvervsrengøring er i topkvalitet og til en mere end rimelig pris. Derfor vil vi tilbyde jer vores kvalitetsbevidste ydelser og service, hvor jeres præferencer er omdrejningspunktet for vores rengøring. Hos Renly anerkender vi nemlig betydningen af vores kunders personlige behov, og derfor tilpasser vores medarbejdere deres arbejdsmetoder efter dig og din virksomhed. Det er vigtigt for os, at vi laver aftaler med vores kunder, som de kan vide sig sikre i – en såkaldt tryg aftale, hvor gensidig tillid er kernebegrebet. Det indebærer, at du som kunde hos os, altid ved hvornår vi er hos dig – og altid ved at vi er der til tiden.

 

Hvilke opgaver udfører vi?

Vi har bredt erfaring inden for erhvervsrengøring. Vi klarer bl.a. rengøringen i privatsygehuse, flytterengøring, på skoler, banker, hotelservice, kontorrengøring, klinikker (tandlæge osv.), boligselskaber, butikker/centre, snerydning, hovedrengøring. Hvis du er i tvivl om vi kan løse en bestemt erhvervsrengøringsopgave for dig, så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Så får vi også en god personlig snak om de forskellige forhold, og sammensætter en løsning efter dine behov. Hos os får i tilbud om alt fra én enkelt rengøringsløsning til en mere omfattende, vedvarende og komplet rengøringsløsning.

Slide Få din første rengøring allerede inden for 5 hverdage Få et tilbud Hos Renly får du et uforpligtende tilbud inden for 24 timer. Accepterer du tilbuddet
får du tilbudt første rengøring allerede inden for 5 hverdage garanteret.*

Miljøvenlig rengøring

Hos Renly benytter vi os af miljøvenlige rengøringsprodukter- og midler. Det betyder, at vi med denne lille indsats, kan have en betydning for det fremtidige miljø. Vi går nemlig ind for en bæredygtig fremtid, hvor ikke bare vores børn har de samme gode miljøforudsætninger som os, men også de mange fremtidige generationer.

Scroll to top
Få et uforpligtende tilbud
1 Step 1
Få et uforpligtende tilbud
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right