Skab mere plads og frihed i hverdagen

Privat rengøring

Rengøring kan ofte forekomme som en tidskrævende og uoverkommelig byrde i dagligdagen, hvor andre poster, som fx karriere og familie, står højere på prioriteringslisten. Ved at lade Renly overtage dit rengøringsarbejde, kan du skabe mere plads og frihed i hverdagen til de ting, som betyder noget for dig. Vi tilbyder nemlig kvalitetsrengøring til private hjem – og det er til en rimelig pris!

Høj kundetilfredshed

Hos os bliver der lagt stor vægt på, at vores kunder er tilfredse med rengøringen. I praksis er vores høje kundetilfredshed et resultat af, at vi bl.a. tager udgangspunkt i den enkelte kundens behov og ønsker. Desuden udfører vores kompetente rengøringsassistenter det bedste stykke arbejde, så du altid får et rent hjem, når vi tager derfra. Når du laver en aftale med os, kan du altid være tryg. Vi anerkender nemlig betydningen af et stærkt tillidsbånd mellem os og vores kunder. Derfor er det også altid den samme rengøringsassistent som udfører rengøringen – og denne rengøringsassistent kommer altid på det fastlagte mødedag.

Det er også vigtigt for os, at vi internt i virksomheden har et godt miljø og samarbejde. Vi tror nemlig på, at hvis det hele fungerer perfekt indadtil, kan vi yde en bedre og mere målrettet service udadtil.
Alle vores ansatte bærer arbejdsuniformer, så du altid hvem vi er, og hvornår vi kommer forbi dig. Desuden kan alt personale tale dansk eller som minimum engelsk og de har en ren straffeattest.

Slide Få din første rengøring allerede inden for 5 hverdage Få et tilbud Hos Renly får du et uforpligtende tilbud inden for 24 timer. Accepterer du tilbuddet
får du tilbudt første rengøring allerede inden for 5 hverdage garanteret.*

* Gælder ikke hen over jul, nytår og Covid-19 nedlukninger.

Miljøvenlig rengøring

Hos Renly benytter vi os af miljøvenlige rengøringsprodukter- og midler. Det betyder, at vi med denne lille indsats, kan have en betydning for det fremtidige miljø. Vi går nemlig ind for en bæredygtig fremtid, hvor ikke bare vores børn har de samme gode miljøforudsætninger som os, men også de mange fremtidige generationer.

 

Scroll to top
Få et uforpligtende tilbud
1 Step 1
Få et uforpligtende tilbud
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right